Bazy i sprinty

Z produktami PreGel deser może stać się dziełem sztuki i smaku; jest to kompletna seria wyjątkowych produktów, opracowana i stworzona w celu zaoferowania profesjonalistom z branży cukierniczej szerokiej gamy praktycznych i wysokiej jakości propozycji.

12 Pozycje

  • Base per Croccante
    Wysokiej jakości , sproszkowany produkt, który wymaga tylko dodatku suszonych owoców, aby wykonać przepyszne florentynki.
    67404
  • Cheesecake Mix
    Wysokiej jakości, kompletny produkt do stworzenia smaku amerykańskiego sernika z lekką, kremową konsystencją, który może być używany do wielu produktów.
    81108
  • Cremapone
    Neutralna baza do tworzenia deserów o kremowym smaku i strukturze musu, może być konsumowana w niskich temperaturach, idealna do nadawaniu smaku za pomocą PreGel Traditional Pastes albo PreGel Pannacrema. Sugerujemy użycie PreGel Charlotte Neutra ,aby stworzyć deser owocowy.
    66544
  • Mix for Crepes
    Mieszanka, która wymaga dodatku świeżego mleka żeby łatwo stworzyć najlepsze cienkie naleśniki : słodkie i słone.
    86504
  • Mix for Waffles & Gaufres
    Produkt do tworzenia najpopularniejszego belgijskiego deseru, tylko dodając wodę. Przepyszny z gałkami lodów rzemieślniczych, bitej śmietany, świeżych owoców lub PreGel Arabeschi®. Dla lepszego smaku, zanuż je w PelGel Vellutina.
    90304
  • Neutral Charlotte
    Sproszkowany produkt do produkcji ciast na zimno i musów, o smaku owocowym. Produkty z grupy PreGel Fortefrutto® albo PreGel Pannacrema łatwo nadadzą mu smak. Do tworzenia musu ze śmietaną sugerujemy używanie PreGel Cremapone.
    66004
  • Pannosa
    Sproszkowany produkt tworzący kremy z bardzo stabilną konsystencję idealny do dekorowania pucharów i semifreddo. Można mu nadać smak za pomocą past tradycyjnych PreGel’a lub produktów z grupy Pannacrema.
    70708
  • Pronto Chocolate Mousse
    Kompletny produkt, który wymaga dodatku mleka w celu szybkiego przygotowania lekkiego i puszystego musu o intensywnym, czekoladowym smaku.
    34508
  • Pronto Flamenco (For sponge cake)
    Ekstremalnie uniwersalny, sproszkowany produkt do tworzenia ciasta biszkoptowego oraz innych pieczonych produktów poprzez dodanie wody i jajek. Gotowy produkt utrzymuje swój smak i strukturę przez kilka dni. Idealny do wzbogacenia świeżymi owocami, czekoladą, suszonymi owocami albo w połączeniu z PreGel Zuppi.
    60908
  • Pronto Semifreddo
    Sproszkowany gotowy do użycia produkt. Wymaga tylko dodatku mleka albo mleka i śmietany do stworzenia przepysznego, zamrożonego deseru. Utrzymuje się dobrze w zamrażarkach szokowych i jest idealnym rozwiązaniem dla Twojej oferty.
    66108
  • Tiramisù - Tirapone
    Unikalny produkt do szybkiego przygotowania klasycznego deseru o smaku mascarpone, który jest miękki i kremowy, a także ma podobną strukturę do musu, może być konsumowany na zimno.
    66404