Dekoracje

Wysokiej jakości produkty, idealne do idealnego wykończenia każdego rodzaju wyrobów cukierniczych, zarówno tortów, jak i semifreddo, musów czy pojedynczych porcji deserów.

7 Pozycje

  • Frizzi
    71706
  • Pannosa
    Sproszkowany produkt tworzący kremy z bardzo stabilną konsystencję idealny do dekorowania pucharów i semifreddo. Można mu nadać smak za pomocą past tradycyjnych PreGel’a lub produktów z grupy Pannacrema.
    70708
  • PREGELLINA® (For fruit salad)
    Ciasto, które wymaga tylko dodatku świeżych owoców, żeby zrobić owocową sałatkę. Utrzymuje owoce dłużej świeże zabepieczając przed ciemnieniem, utrzymuje ich świeży, naturalny kolor i smak.
    79602
  • PREGELLINA® Nº 2 (For gelato)
    Skoncentrowany sproszkowany produkt do produkcji na gorąco, który jest perfekcyjny do tworzenia bazy owocowej do sałatek o żywym kolorze.
    79804
  • PREGELLINA® SPRINT
    Technologia produkcji na zimno sprawia. że gotowy do użycia produkt, który jest bezglutenowy i pakowany w butelkach dla łatwiejszego użycia, jest idealny do tworzenia owocowych sałatek o żywych kolorach
    75506
  • Rolled Fondant for Cake
    Ta nowa cukrowa pasta jest gotowa do użycia w określonych formach i idealna do powlekania ciast i wykonywania prostych dekoracji. Żeby nadać kolor po prostu należy dodać barwnik.
    09172
  • Rolled Fondant for Modelling and Flowers
    Ta nowa cukrowa pasta jest gotowa do użycia idealna do formowania trójwymiarowych elementów dekoracyjnych. Żeby nadać kolor po prostu należy dodać barwnik.
    09872