Arabeschi, Toppingi i polewy

Arabeschi PreGel to szeroka gama wysokiej jakości variegato, idealnych do przekładania i dekorowania każdej kompozycji lodziarskiej i cukierniczej. Toppingi PreGel to kompletna gama polew dekoracyjnych w butelkach, które przechowuje się w temperaturze otoczenia, z jedynym w swoim rodzaju korkiem odmierzającym krople.

Pozycje od 1 do 12 z 63 łącznie

  • Amarena Cherry Arabeschi®
    Gęsty sos pełny kawałków wiśni o ciemnym, lśniącym kolorze i likierowym posmaku wzbogacony odrobiną migdałów
    12002
  • Amarena Frutto Arabeschi®
    Sos stworzony z całych, wydrylowanych wiśni o kalibrze 18-20 zanurzonych w syropie. Idealny do dekorowania pucharów i deserów ze względu na rozmiar oraz oraz strukturę owoca
    70004
  • Amarena-Cherry Topping
    Bezglutenowy sos o żywym kolorze charakteryzujący się kwaśnym posmakiem kwaśnych wiśni
    10006
  • Amaretto Topping
    Bezglutenowy sos o unikalnym smaku sławnych włoskich ciasteczek, Amaretti
    22406
  • Arcobaleno
    Małe, kolorowe, czekoladowe cukierki pokryte cukrem, idealne dla dzieci .
    70301
  • Banana Topping
    Słodki bezglutenowy sos, z skoncentrowany smakiem dojrzałych bananów
    87706
  • Blue Curacao Topping
    Bezglutenowy sos o oryginalnym kolorze i unikalnym smaku sławnego likieru który pochodzi z wysp karaibskich
    11306
  • Blueberry Topping
    Bezglutenowy sos o smaku soczystej jagody i głębokim kolorze
    89706
  • Brownies Arabeschi®
    Bogaty, czekoladowy prosto ze Stanów Zjednoczonych z chrupkimi kawałkami.
    64602
  • Caramel Topping
    Bezglutenowa polewa o słodkim, klasycznym smaku karmelizowanego cukru. Ten produkt nie krystalizuje sie na lodach, pozostaje miękki i kremowy.
    10106
  • Caramel Topping
    Bezglutenowy sos o słodkim, klasycznym smaku karmelizowanego cukru. Ten produkt nie krystalizuje sie na lodach, pozostaje miękki i kremowy.
    13606
  • Cherry Bonita Arabeschi®
    Bogaty sos stworzony z kwaśnych wiśni, całych i drylowanych, które są zanurzone w delikatnym sosie. Nie spływa po powierzchni lodów.
    26122
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5