Bazy

Firma PreGel zawsze okazywała wielkie zaangażowania przy produkcji Baz opracowywanych specjalnie z myślą o spełnieniu wymagań wszystkich Lodziarzy, czyniąc z nich jedną z linii mogących pochwalić się największymi sukcesami. W ich skład wchodzą te na bazie mleka, wody, bazy przeznaczone do stosowania w procesie gorącym i zimnym; bazy do lodów owocowych, lodów czekoladowych, lodów light, lodów sojowych, jak również lodów z dodatkiem alkoholu.

Pozycje od 1 do 12 z 29 łącznie

  • Angelica
    Baza do procesów na gorąco o wysokiej zawartości odtłuszczonego mleka w proszku, która jest miła, bardzo kremowa dla podniebienia. Baza ta ma unikalną strukturę i nie zawiera utwardzonych tłuszczy roślinnych.
    11928
  • Base Del Maestro
    Baza do procesów na gorąco potwierdzona certyfikatem, że nie zawiera glutenu, do otrzymania gładkich, kremowych lodów rzemieślniczych, zawiera tłuszcze roślinne i gwarantuje doskonałe napowietrzenie.
    37608
  • Base Panna Milk 50
    Baza do procesów na zimno i gorąco z certyfikatem potwierdzającym bezglutenowy produkt, do otrzymania zbitej i gładkiej tekstury lodów rzemieślniczych o smaku kremowego mleka. Dobrze przechowuje się na wystawie i nie zawiera tłuszczów.
    92292
  • Chocolate 100
    Baza do procesów zimnych I gorących bez tłuszczów roślinnych, idealna do przygotowania kremowych I zbitych lodów rzemieślniczych o aromatycznym smaku czekolady.
    00608
  • Chocolate 200 (Schoko' Kiss)
    Baza do procesów zimnych I gorących bez tłuszczów roślinnych, idealna do przygotowania kremowych, czekoladowych lodów rzemieślniczych.
    00548
  • Chocolate Gran Fondente Premium
    Baza do procesów gorących, zawiera tłuszcze roślinne, idealna do przygotowania kremowych I zbitych lodów rzemieślniczych o intensywnym smaku gorzkiej czekolady.
    07408
  • Cremissima White
    Baza do procesów na gorąco, bez tłuszczów roślinnych.Idealna do przygotowania delikatnej, kremowej, waniliowej bazy.
    22308
  • Cremissima Yellow
    Baza do procesów na gorąco, która nie zawiera tłuszczy roślinnych. Idealna do przygotowania żółtej bazy z jedwabistym i czystym smakiem.
    56608
  • Cremosa Fruit
    Beztłuszczowa baza wolna od pochodnych mleka. Jest idealna do otrzymania świeżych, bardzo kremowych sorbetów. Gluten Free.
    92108
  • Cremosissima Quick
    Baza do procesów na gorąco, która wymaga dodatku wody i cukru żeby otrzymać kremowe , pulchne lody rzemieślnicze. Jest idealna dla tych, którzy nie chcą używać mleka w przygotowaniu lodów ale nadal chcą kremowy produkt który idzie w parze z innymi smakami. Ten produkt zawiera utwardzalne tłuszcze roślinne i posiada certyfikat o bezglutenowym składzie.
    05708
  • Diamant 100
    Baza do procesów na gorąco o kremowej strukturze która chwalona jest za mleczno-kremowy smak, idzie w parze z PreGel Traditional Pastes and Fortefrutto® i zawiera tłuszcze roślinne.
    01608
  • Fiocc®
    Baza do procesów na gorąco, która jest używana do otrzymania kremowej konsystencji lodów rzemieślniczych. Utrzymuje się dobrze w lodówkach wystawowych i zawiera nieutwardzane tłuszcze roślinne.
    15008
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3