Bazy

Firma PreGel zawsze okazywała wielkie zaangażowania przy produkcji Baz opracowywanych specjalnie z myślą o spełnieniu wymagań wszystkich Lodziarzy, czyniąc z nich jedną z linii mogących pochwalić się największymi sukcesami. W ich skład wchodzą te na bazie mleka, wody, bazy przeznaczone do stosowania w procesie gorącym i zimnym; bazy do lodów owocowych, lodów czekoladowych, lodów light, lodów sojowych, jak również lodów z dodatkiem alkoholu.

4 Pozycje

  • Cremosa Fruit
    Beztłuszczowa baza wolna od pochodnych mleka. Jest idealna do otrzymania świeżych, bardzo kremowych sorbetów. Gluten Free.
    92108
  • Granfruttosa
    Baza do przygotowania sorbetu, która jest używana do ulepszania naturalnej świeżości owoców. Zawiera strukturę zbitych lodów rzemieślniczych, które nie są świecące na powierzchni i jest wolna od wszystkich pochodnych mleka i tłuszczów.
    23908
  • Superlimone 100
    Kompletny produkt w proszku, z którego otrzymujemy kremowe, cytrynowe lody rzemieślnicze o intensywnym smaku. Zawiera tłuszcze roślinne chwalone jest za równowagę pomiędzy cytrynowym sokiem i skórką. Dobrze utrzymuje się lodówkach wystawowych.
    09508
  • Tuttifrutti
    Kompletna beztłuszczowa baza która wymaga dodatku owoców i wody, żeby otrzymać kremowy sorbet.
    82501