3 Pozycje

  • Light & Stevia Base
    Baza do procesów na zimno słodzona stewią i wzbogacona błonnikiem, idealna do tworzenia lekkich i przepysznych owocowych lodów rzemieślniczych albo kremowych lodów rzemieślniczych zrobionych bez cukru.
    84601
  • Neutral Soya Base
    Baza do procesów na zimno, bez pochodnych mleka, wzbogacona błonnikiem Beneo® i słodzona fruktoza. Nie zawiera sacharozy ani tłuszczów pochodzenia zwierzęcego. Jest wiele past ( PreGel Traditional Pastes) rekomendowanych, które nadadzą smak tej bazie, między innymi: Cacaopat, Pistachio Sicilia, Pistachio Puro N, Pistachio Puro Verde Primavera, Nocciola Regina, Nocciola Piemonte IGP, Nocciola P. fine, Arachide i Pinolo.
    09408
  • Wellness Base
    Baza o lekkim smaku, zredukowanymi kaloriami, dzięki dodatkowi sacharozy. Idealna do przygotowania sorbetów ze świeżych owoców. Bez tłuszczu i nabiału, wzbogacona błonnikiem Beneo.
    39501