Bazy

Firma PreGel zawsze okazywała wielkie zaangażowania przy produkcji Baz opracowywanych specjalnie z myślą o spełnieniu wymagań wszystkich Lodziarzy, czyniąc z nich jedną z linii mogących pochwalić się największymi sukcesami. W ich skład wchodzą te na bazie mleka, wody, bazy przeznaczone do stosowania w procesie gorącym i zimnym; bazy do lodów owocowych, lodów czekoladowych, lodów light, lodów sojowych, jak również lodów z dodatkiem alkoholu.

Pozycje od 25 do 26 z 26 łącznie

  • Vittoria® Super 100
    Baza do procesów na gorąco o kremowej konsystencji, zbitej strukturze, mleczno-kremowym smaku, która idzie w parze z PreGel Traditional Pastes I Fortefrutto®. Vittoria Super 100 to produkt certyfikowany, nie zawierający glutenu, zawierający tłuszcze roślinne, dostępny także w torebkach o gramaturze 50g.
    08408
  • Wellness Base
    Baza o lekkim smaku, zredukowanymi kaloriami, dzięki dodatkowi sacharozy. Idealna do przygotowania sorbetów ze świeżych owoców. Bez tłuszczu i nabiału, wzbogacona błonnikiem Beneo.
    39501
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3