Bazy

Firma PreGel zawsze okazywała wielkie zaangażowania przy produkcji Baz opracowywanych specjalnie z myślą o spełnieniu wymagań wszystkich Lodziarzy, czyniąc z nich jedną z linii mogących pochwalić się największymi sukcesami. W ich skład wchodzą te na bazie mleka, wody, bazy przeznaczone do stosowania w procesie gorącym i zimnym; bazy do lodów owocowych, lodów czekoladowych, lodów light, lodów sojowych, jak również lodów z dodatkiem alkoholu.

2 Pozycje

  • Chocolate 100
    Baza do procesów zimnych I gorących bez tłuszczów roślinnych, idealna do przygotowania kremowych I zbitych lodów rzemieślniczych o aromatycznym smaku czekolady.
    00608
  • Chocolate 200 (Schoko' Kiss)
    Baza do procesów zimnych I gorących bez tłuszczów roślinnych, idealna do przygotowania kremowych, czekoladowych lodów rzemieślniczych.
    00548