Pasty

Pasty klasyczne PreGel to najwyższej jakości półprodukty dla lodziarstwa; dodaje się do bazy – przed wyrabianiem lodów – w celu nadania lodom wymaganego smaku. Fortefrutto to skoncentrowane pasty na bazie owoców, których produkcję jako pierwsza rozpoczęła firma PreGel w latach 70-tych XX wieku. Przeznaczone są do produkcji sorbetów i lodów owocowych. Pasty Fortefrutto są bardzo uniwersalne w zastosowaniu, można je stosować także w cukiernictwie do wyrobu tortów, deserów oraz semifreddo.

3 Pozycje

  • Cheesecake
    Produkt do procesów zimnych, beztłuszczowy, z której otrzymujemy lody rzemieślnicze o autentycznym smaku sławnego, amerykańskiego deseru.
    04904
  • Maracuja Paste
    Pasta bez cuckru sacharozy.
    39802
  • Panna Alpina 15-30
    Kompletny produkt do procesów na zimno, który może być dodany do bazy mlecznej, żeby uzyskać lody rzemieślnicze o smaku kremowym. Produkt wolny od tłuszczów roślinnych. Panna Alpina 15-30 jest wspaniały z Fior di latte, Stracciatella i na każdą okazję kiedy lekki kremowy smak jest poszukiwany.
    00744