Pasty

Pasty klasyczne PreGel to najwyższej jakości półprodukty dla lodziarstwa; dodaje się do bazy – przed wyrabianiem lodów – w celu nadania lodom wymaganego smaku. Fortefrutto to skoncentrowane pasty na bazie owoców, których produkcję jako pierwsza rozpoczęła firma PreGel w latach 70-tych XX wieku. Przeznaczone są do produkcji sorbetów i lodów owocowych. Pasty Fortefrutto są bardzo uniwersalne w zastosowaniu, można je stosować także w cukiernictwie do wyrobu tortów, deserów oraz semifreddo.

Pozycje od 1 do 12 z 55 łącznie

  • Amadeous Dream Traditional Paste
    Bezglutenowa pasta odtwarzająca czekoladowe i marcepanowe smaki najbardziej popularnych austriackich czekolad, Mozart.
    10802
  • Amarena C Fortefrutto®
    Koncentrat bezglutenowy z czarnej wiśni utrzymujący żywy kolor owoców tak samo jak wyśmienity kwaśny smak.
    40172
  • Apple Pie Traditional Paste
    Bezglutenowa, prawdziwa pasta przypominająca nostalgiczną babciną szarlotkę, wspaniała zarówno dla dzieci jak i dorosłych.
    57802
  • Apricot Fortefrutto®
    Słodki smak dojrzałych moreliw wysokiej jakości, skoncentrowanej paście dla produkcji jasno-kolorowych, bezglutenowych lodów rzemieślniczych o aromacie lata.
    40072
  • Aranciagra Fortefrutto®
    Aranciagra Fortefrutto® - jest to produkt bezglutenowy, chwalony za silny smak cytrusów, idealny do użycia w towarzystwie Red Orange Fortefrutto® ,żeby ustabilizować smak kwaskowatość tego sorbetu. Oba produkty są pakowane osobno ze względu na lepsze możliwości przechowywania.
    41346
  • Bitter Gianduia (La Cubanera) Traditional Paste
    Bezglutenowa pasta o ciemnym kolorze, która chwalona jest za unikalny smak ciemnej Gianduia.
    77602
  • Blackcurrant Fortefrutto®
    Bezglutenowa pasta z intensywnym kolorem i smakiem czarnej porzeczki chwalona za słodki, wszechobecny smak.
    47372
  • Brown Hazelnut Traditional Paste
    Bezglutenowa, bogata, tradycyjna pasta chwalona za intensywny smak dobrze pieczonych orzechów laskowych.
    29202
  • Caramao Mou Traditional Paste
    Bezglutenowa pasta chwalona za miły, kawowy smak.
    57202
  • Cassata Siciliana Traditional Paste
    Bezglutenowa pasta przypominająca sycylijski deser, tworzona ze słodkiego włoskiego sera i kandyzowanych owoców.
    89702
  • Ciambella (Donut) Traditional Paste
    Bezglutenowa pasta, przypominająca świeże, ręcznie robione, włoskie bułeczki.
    58072
  • Cioccolatino Traditional Paste
    Bezglutenowa pasta, przypominająca klasyczny nadziewany cukierek, wypełniony rumem, który chwalony jest za intensywny smak i aromat rumu, tak naprawdę nie zawierając alkoholu.
    59372
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5